Intensivt och effektivt

Hej på er! Jag har börjat jobba mina hästar lite mer effektivt här hemma. Max 30min varannan dag för lady och Merlot. Jag har ridit lady med bommar, lösgörande i alla gångarter. Det har jag även gjort med Merlot. Hon kommer fortsätta få kortare pass omkring 20 min i alla gångarter fram tills på tisdag. Merlot har jag även jobbat lite sidvärtsrörelser i skritten. Hon känns mer lugn i det jobbet nu.

Känner att detta gör min vardag ännu mer effektiv. Jag jobbade 12 timmar igår och har känt mig seg i dag. Men innan dess har jag hunnit rida och sprungit varje kväll och jag har känt mig pigg! Inte så konstigt att man blir lite seg efter 12 timmars jobb.

I veckan gjorde jag en lista på allt som ska göras framöver. En sak bockade jag av redan i dag. Jag skickade lite påskpresenter till min mamma och syster. Jag har också betalat lite räkningar och ätit kakor 🤭(kakorna stod definitivt inte på listan). Ni kan få ta del av listan en annan gång om ni vill.

Imorgon har jag dressyrträning och i helgen ska jag rida på Rose igen. Hoppas på att kunna jobba alla unghästar fredag-måndag.

  • 79 visningar

Gillar

Kommentarer

amandabrieditis
amandabrieditis,
Lycka till med dressyrträningen 😃
nouw.com/amandabrieditis