Inte bara vi

Det var minsann inte bara vi som tänkte handla efter jobbet i dag. Vi hittade ändå allt vi behövde och jordgubbar fick vi tag på också. Vi brukar alltid köpa jordgubbar från sanda, men det går ju faktiskt att äta andra också. De var riktigt goda. Glass från Alvesta har vi hittat, viste inte ens att det fanns! 

Potatisgratängen och kycklingen som står och väntar i ugnen ska bli riktigt god att sätta i sig till kvällen. Efter det ska jag bara mysa ner mig i soffan och slappa hela kvällen. I morgon har jag lite planer som ska göras. Inget stort sommarfirande men lite traditioner finns det alltid att hålla fast vid. Sedan blir det lite sysslor på gården som ska göras. Hästarna går ute extra länge i kväll och ut extra tidigt i morgon. De har fått vilodag i dag eftersom det regnade i eftermiddag.  

Jag ska försöka fördjupa mig lite i min bok nu när det är lång ledigt. Men det blir in på småtimmarna när det inte går att pyssla med annat. Jag gillar att ta dagen som den kommer och inte ha saker planerade i förväg, samtidigt som jag kan få mycket gjort om jag planerar och strukturerar lite. Eftersom jag inte har någon semester i sommar så försöker jag verkligen vara ledig när jag är ledig. Jag tycker att det funkar bra så länge jag kan koppla av från jobbet när jag inte är där. Hittills funkar det bra. Efter någon timme i stallet har jag glömt bort att jag har jobbat hela dagen.

Det är konstigt att jag alltid glömmer bort vad jag gjorde på midsommar året innan. Kanske är det för att vi inte brukar fira något stort? eller så är det för att det finns viktigare saker att komma ihåg? Här verkar alla hitta på något med vänner och bekanta. Det är väl det man gör på midsommar?

  • 132 visningar

Gillar