Inställda tävlingar

Jag tror att jag nästan blev klar med allt jag skulle göra i förmiddags. Ja allt utom att kratta pinnar och grusgången, men det gick inte för att det blåste för mycket.

Stallet fixades, två hästar ridna lösdriften fixad och hagarna vattnade. Vi som ändå har tappat en timme i dag. Känns som om jag har fått lite ny energi.

Tyvärr har ju alla tävlingar ställts in fram till och med 31 maj. En nödvändig åtgärd för att minska all smittspridning. Tur att vi har varit lite ”på” i början av säsongen. Kandido har gjort det hon ska i början av året och lady är redo att ta ett steg till. Tyvärr kanske det blir lite omstart när tävlingarna börjar igen. Första terrängen blev inställd och jag vet inte om det ens blir någon säsong i år. Vi fortsätter att träna hemma, men unghästarna kommer att få lite mer tid hoppas jag. Jag har även tänkt att träna ännu mer själv, med löpning framför allt.

Tiden vi får på helgerna hoppas jag att vi kan lägga på allt som behöver göras här hemma. Fixa hagarna och skithögen är prio på. Sen har vi fortfarande lite el som ska kopplas in i foderkammaren och i spolspiltan. Sysslolösa är vi inte!! Emil har redan börjat att fixa en massa saker i verkstan.

  • 90 visningar

Gillar

Kommentarer