Inget nytt

I dag har jag inte varit en enda gång hos mina hästar. Jag har inte ens sett dem i dag!

Förmiddagen gick åt till det sista pluggandet, inte för jag vet om något mer nyttigt fastnade innan tentan i eftermiddag. Jag åkte till stan vid 12 tiden. Tentan höll på mellan 14-18 men jag hade ännu mer tidspress på mig i och med att jag skulle vara i fröjel till kl 17.30. jag hade räknat ut att senast 16.40 var jag tvungen att åka från tentan för att hinna. Jag han och det kändes som om jag han svara på allt jag kunde. Men om jag kunde rätt svar de vet jag ju inte! Det återstår att se.

Kom hem helt slut för några minuter sedan. Öste på med brunabönor och nu är det koma tills i morgon. Då börjar en ny kurs! Jag fattar inte att man bara låter tiden springa så fort! Kanske borde man ta vara på den tiden man får...lite bättre!

På vägen hem från stan var jag tvungen att ringa till farfar och tala om att jag inte är hemma i morgon när det är torgdagen. Han brukar alltid åka ut och hälsa på då. Lika bra att jag förvarnade att jag inte var hemma. Har ju inte varit hemma varje gång han har dykt upp heller!

En blomma blev min! 💗Othello

  • 131 visningar

Gillar

Kommentarer