Inget dåligt väder?

Inget dåligt väder det finns bara dåliga kläder??

I dag valde jag att rida i regnet. Det blåste i alla fall inte och ska jag välja mellan pest eller kolera så väljer jag regn framför blåst med unghästen!!

Jag valde att ta fram lite travbommar i dag. det brukar bli lite slirigt att rida när det regnar men det gick helt okej. travade bommar, skänkelvikning långsida, skänkelvikning långsida och bommar. sedan la jag till lite galoppfattningar. trava bommar galoppvolt trava bommar galopp osv. Det gick bättre än vad vanliga galoppfattningar brukar göra. det blir lätt studsigt, men i dag var det bara till en början och vi tog oss sedan ur det. Jag måste försöka att stärka upp honom mera bak. Han är verkligen klen och svag. samtidigt som jag inte vill sätta för mycket press på honom. Jag vill försöka undvika konflikter när jag rider. Rida med hästen och inte mot hästen samtidigt som det självklart är jag som är den tydliga ledaren.

Har varit i skolan på förmiddagen och lämnat in ett arbete. Nu är det en tentaperiod som startar (jag har redan smygstartat) så jag lär gå in i skol komat.  Dock ta en paus och försöka ta mig till ridhuset i morgon eller fredag! På torsdag är det sista Dressyrlektionen. Då börjar det eviga ensamtrimmet hemma på gården för hoppningsvis om det blir någon ordning på ridbanan (gud vad jag tjatar om banan). 😉

En bild på gamla salsa!

  • 99 visningar

Gillar