Ingen planering!

Nej i dag vaknade jag upp och insåg att jag inte har något planerat igen. Jag borde kanske ha lite planer under sommaren.... jag har lite spontana planeringar men inget större. Jag borde hitta på något!!! Så i dag blev det helt enkelt ännu en lugn dag att njuta av.

På eftermiddagen red jag igenom Othello. Han var lite springig i dag och jag ville få igenom galoppen på marken ordentligt var planen. Det fick jag också men han tyckte jag samlade ihop till en galoppspark när jag försökte sätta bättre tryck i höger inner bakben när jag galopperade. Några bock språng när jag bytte galopp från höger till vänster blev det också. 😄 I bland är han rätt söt, för han är inte den typen som busar till det eller gör protester, men om han väl gör det så blir det lite halvhjärtat och det är bara att tala om för honom en gång att det inte är okej att sparka. Då gör han inte om det.

Mitt fokus var som sagt på galoppen och jag gjorde lite byten och försökte hitta lite mer Power. Jag red dock inte så länge så att han skulle bli trött  på mig. Lagom är bra!!! Lagom är även olika från individ till individ.

Jag tog även ut Lady i lina i dag igen. I dag viste hon vad det gick ut på. Hon skulle springa runt runt i linan och lystna till mina instruktioner. Hon var med på noterna från början i vänster varv. I höger viste hon inte riktigt om jag menade samma som i vänster, men det rätade till sig och hon travade fint!!! Sedan hängde jag lite ute på båda sidorna och jag hade fått hoppa upp om jag velat tyckte hon. Men jag satt på henne inne, man vill ju ha någon med sig om man ska sitta ute första gången. Hon är redo att ha någon på ryggen ute.

Cylin förändras lite varje dag. Jag försöker ta in henne och ha henne inne som sällskap till Lady när jag rider Othello. Då brukar jag pyssla om henne lite. Smörja in näsan, kolla juver och borsta. Hon gillar att bli ompysslad och vill gärna att man kliar henne på ryggen, där hon inte når att klia sig själv med den stora magen.

I kväll ska jag försöka ge mig ut på en kort joggingrunda igen. Jag har vilat för att komma till rätta med sömn, i och med nattarbetet. Men nu är det dags att ta upp det igen efter en veckas vila. Jag känner att jag vet hur jag ska sova och inte sova nu.

I går var jag ju på utflykt med Catrin! Vi åkte till Hoburgsgubben och hade med oss matsäck och fika. Jätte härligt var det. Första gången det inte blåser alldeles för mycket när jag är där. Det var roligt att träffa henne igen så klart. Det blev inga bilder för det var ganska mulet men en minnesvärd utflykt!

  • 90 visningar

Gillar

Kommentarer