In progress

Jag började plocka undan julsaker redan i går. Men jag har fortfarande julgranen kvar att kasta ut. Det får bli i morgon! Ställde iordning lite mysiga lampor växter och prydnader i några fönster. Jag har en del växter som skulle behöva planteras om också. Städning skjuts upp till det sista som sker i helgen.

Efter ett bra ridpass med lady så blev det en snabb fika, Emil och jag delade en semla. Under tiden skrev jag en inköpslista eftersom vi skulle till Växjö och handla. Mest mat men också en ventil, färg och verktyg till foderkammaren. I morgon ska det målas. Jag hoppas på att färgen kommer bli bra. Har köpt en brun lasyr. Taket är uppsatt i dag.

Hela kvällen har vi varit produktiva i stallet. Emil skodde Ares och jag klippte Lady. Emil red även två hästar under tiden jag klippte. Lady är super snäll och tålmodig. Jag klippte lite mer päls än vad jag brukar. Lite mer på benen, klipper nästan aldrig hela benen. Nu blev det ner till hasen och knät. Lady är blank men skulle behöva ett bad, främst för att svansen är ganska äcklig. Det får bli nästa helg, vi har en massa verktyg i spolspiltan just nu. Manen och hovskägget behöver friseras också.

Nu har jag min jacka och allt hårigt i tvätten. Allt kliar tills man kliver in i duschen. Jag brukar använda en regn poncho (engångs) för att slippa allt hår, men jag kommer inte ihåg vart jag lagt den.

  • 81 visningar

Gillar

Kommentarer