I lands problem delux

​Kommer hem efter en dag på universitetet. Sätter mig vid datorn hemma, har händerna i en konstig ställning lite uppåt (skrivandes på tangentbordet) med armbågarna nedåt. Detta innebär att händerna blir isande kalla även inomhus. Det räcker inte med att det är snö, -7 och blåst ute, man fryser lika mycket inne.

I dag har jag som sagt hunnit med en hel del och glömt hälften. Har hunnit lämna en present som jag nu mera kan recensera. Det var den där grejen som jag köpte från PS of Sweden! (Kommer i ett separat inlägg).

Har som sagt varit på universitetet och handlat lite på vägen hem. Jag har också haft en onyttigheternas dag. Var på Mc D innan jag lämnade staden. Är man student eller pensionär så handlar man med rabatt kupong, precis vad jag gjorde i dag. Ingen hamburgaren men väl naggets och en äppelpaj!!

Försöker elda för brinnande livet för att händerna ska bli varma så jag kan plugga lite till. Samtidigt som jag tänkte göra mig till och fixa en köttfärssås.

Emeline tog jättefina bilder på hästarna i går. Det kommer lite bilder då och då. Blir så mycket med 40 bilder i ett inlägg!

Cylin med det vita vinterögat! ​

  • 33 visningar

Gillar