I går

​Det finns de dagar då till och med jag har hästfria dagar. I går var en sådan dag! Jag begav mig till Vibble redan på förmiddagen för att hälsa på hos min praktikplats, där jag kommer att vara när jag kommer hem efter sommaren i Tyskland. Det var ett mycket trevligt ställe och jag ser redan fram emot att ha praktik där. Känns lite konstigt att jag redan har varit där och hälsat på så långt i förväg men jag kommer ju hem tre dagar innan praktiken börjar.....

Vidare åkte jag för att hälsa på farfar och Stina. De vill så gärna att jag hälsar på hos dem. Jag brukar vara hos dem så ofta jag får tillfälle och i går var det de. De tyckte så klart att jag skulle skicka ett vykort till dem! Kaffe, bullar och kakor blev det så klart. De brukar alltid bjuda på något.

Sedan blev det en kort sväng till stan för att växla pengar. Det gick hur snabbt och smidigt som helst. Borde resa oftare helt enkelt!

Det blev lunch, då åkte jag till mormor. Hon vill alltid bjuda på mat i stället för att ge bort födelsedagspresenter så jag tittade in där en sista gång innan sommaren för en sista matbit. Risotto blev det.

Det hängde regn i luften hela dagen. Tänkte att jag skulle åka hem efter en förmiddag i stan, men jag ringde på dörren hos Sara för att se om hon var hemma, vilket hon var! Hon hade en lite förvånad min, men nu vet jag vart hon bor.......Hehe. Det blev bara ett liten snabbvisit eftersom hon skulle slå in födelsedagspaket, hämta barn och hämta Elin vid båten. 

Jag drog mig hemåt eftersom vädret var ur kasst och jag är ingen som tycker det är nice att gå på stan i grått väder ensam. Jag hoppas att det inte ät något som jag har glömt att införskaffa innan jag beger mig till en annan del av Europa. När jag väl kom hem och klev innanför dörren fick jag ett meddelande om att mina nya ridbyxor som jag beställde 10e maj hade kommit. Emil var snäll och hämtade ut dem när han åkte hem från jobbet. Jag har på mig dem just nu. De är riktigt sköna men jag går in dem lite för att jag ska vänja mig vid dem tänkte jag. De är ett par gråa Pikeur, de sitter som gjutna på mig! Kanske får ni bilder lite senare om ni vill?

I dag är en vanlig ledig dag som kommer bestå av mestadels lite pyssel här hemma. Disk och tvätt och sådant..... 

  • 169 visningar

Gillar