I dag

Dagens ridpass på Othello gick enligt min plan. Jag joggade honom i låg rund form och fick honom lösgjord som jag ville ha honom. La även in lite travbommar på båge för att träna lite "boddy pump". Han var cool och gjorde vad jag hade tänkt mig. Passet var inte så länge men en bra start efter några dagars vila.

Passet på Lady var riktigt bra. En kortis men jag fick henne fort dit jag ville. jag red i skritt och trav och hon var framme för mina hjälper. Jag tränade även lite styrning och jag gick över några bommar för första gången sittandes på hennes rygg. Helt ok men lite smygandes var hon. Emil undrade om jag inte brukar använda fegis snöre (en ring runt halsen att hålla fast sig i). Nej det brukar jag inte, jag känner mig inte riktigt bekväm med det. I början när jag galopperar de första gångerna brukar jag hålla i det men manen är bättre att hålla sig i kan jag tycka.

Att ha Othello och en unghäst att rida känns perfekt just nu måste jag erkänna. Inte mycket tävlingar och träning som jag kan underhålla hemma utan att känna att det inte går framåt utan en tränare. Samtidigt som jag föredrar att rida för tränare......men det finns varken tid eller pengar till det när man studerar( i alla fall för min del) och det är inget jag lider av!!!

Ares har växt lite sedan vi var iväg men inte jätte mycket. Han kommer fram och gnäggar efter en i hagen varje dag. Cylin är upptagen med att äta massa gräs bara.

I morgon är en ny dag!

  • 55 visningar

Gillar