Huvudsaken

Satt lite för länge i soffan efter jobbet i dag. Väntade lite på Emil med en kopp kaffe. Huvudet kändes piggt när jag klev ut i stallet igen. Det är huvudsaken (bokstavligt talat 😂).

Jag han rida tre hästar i dag. Jag kunde ha klämt in fyra, men det fick bli lite annat pyssel istället t.ex köra in en hö bal och bygga bana. Att jobba som jag gör 100% och sedan rida gör att man får prioritera. I dag blev det unghästarna och lady, Ares hinner jag rida fre-mån. Unghästarna vill jag gärna rida när det är ljust ute, så jag började med dem. Lady är ganska mysig att trimma på ridbanan (med lampa) när det är mörkt ute. Rengöring av stallet får komma i efterhand även om jag tycker att det är skönt att ha det gjort först av allt.

I morgon ska jag hoppa lite. Självklart har jag byggt upp en kombination att träna på och lite annat. Sist föll bommarna i kombinationen, så nu övar vi. Troligtvis så blir söndagens start årets sista hopptävling. Det är lite oklart ännu... men så ser det ut just nu. Två dressyrtävlingar återstår!

  • 92 visningar

Gillar

Kommentarer