Huset

Här kommer en liten presentation av hur det ser ut i huset. Vi har knappt möbler så att det räcker till alla rum än... men så här ser det ut nu. Vi tänker att vi kommer att fixa lite efter hand och då kommer ni självklart att få se hur det blir!

Köket är mysigt och lågt till tak. Vi har en gammal fungerande ved spis och en vanlig spis, som ni ser är lite högre än allt annat 😉

I vardagsrummet har vi en kamin och en härlig vägg i trä. Vi saknar dock en passande soffa. Tillsvidare har vi en bäddsoffa som senare ska stå i det ena gäst rummet. Vi har en tv som inte är inkopplad. Dock saknar jag inte tv ett dugg.

Vi har också en trappa upp till övervåningen!!

På nedervåningen har vi även ett riktigt stort gästrum/träningsrum. Där har min bokhylla hamnat. Den är ny målad och har alla böcker på plats. Jag har inte någon riktigt bra bild på rummet, och det är endast denna bokhylla som fyller ut ett litet hörn. Vi har inte fler möbler där, så ni kan få se det när vi har organiserat det lite bättre!! Tanken är att bäddsoffan ska bo här!

Vi har två toaletter men den ena är så liten, så ni får en bild på det lite större badrummet.

På övervåningen har vi kontor, gästrum och sov rum.

Vi har så klart en hall där man kommer in i huset och en balkong. Men det kan ni få se i att annat inlägg. Det blir så mycket bilder annars!!

  • 122 visningar

Gillar