Hur går det?

Med förkylningen.... Jag vill bli frisk nu. Värst är det runt fem, sex tiden på kvällen. Då täpper näsan igen. Jag hoppas på att komma lindrigt undan och endast missa 4a träningspass. Det återstår fortfarande att se. På torsdag tänkte jag ta ett lugnt pass igen.

Hörde att det var andra som fått ont i benhinnorna när de var, eller var på väg att bli förkylda. Så jag hoppas på att det bara är förkylningen som jag känner av i benet. Det är ju bra att jag vilar det åtminstone. Jag masserar det varje morgon och varje kväll med Voltaren och Tigerbalsam. Det gav ett bra resultat redan dag 1, men nu kryper det sig på mer och mer igen. Även fast jag fortfarande vilar och behandlar det två gånger dagligen.

Lady har fått två vilodagar nu denna vecka, mån-tis. Ska smyga i gång ett lätt träningspass i skogen på onsdag om vädret är med mig. Sedan två ridhus pass igen.

Det är mycket plugg just nu samtidigt som ridlektioner och min egen träning ska underhållas. Det är inget jag tycker är jobbigt, min målbild är tydlig i det jag gör (kanske inte tydlig för er läsare, men för mig själv).

Emil och Kovo! 🐎

  • 105 visningar

Gillar