Hoppat fölunge

Det har gått många dagar nu....

I går var jag och Emil i väg med Cylin och Ares till ridhuset. Första gången han åker transport. Jag åkte med i transporten dit, men hem fick han åka själv, det var inte så farligt tyckte han. I ridhuset  fick de springa runt lite och jag ställde fram ett hinder som de fick hoppa. Cylin tyckte nog det var ganska kul att hoppa. Ares fattade inte riktigt varför man ska hoppa, men hoppa gjorde han. I dag hade de nog träningsverk båda två.

Cylin fick sitt vintertäcke på sig i dag. Det var uppskattat efter många dagars regnande.

Lady och Othello har jag hunnit rida i dag. Lady har inte blivit riden på en och en halv vecka, men det gör inte så mycket hon kan få tänka efter lite i bland. Hon blev skrittad och travad utan sällskap ute på vallen. Othello har haft lite problem med sin mage i några dagar nu och i dag var det värre. Men jag red på honom och han känns som vanligt att rida. Han fick ett lättare pass i dag.

I kväll ska Emil och jag till sanda och äta mat. Ska fira fars dag en dag tidigare!

Den andra fölungen har tagits ifrån sin mamma i dag. Mamman har åkt iväg för att stå på ett annat ställe under vintern. Meningen var att även Cylin och Ares skulle delas på i helgen. Men jag har inte fått några klara besked från det ställe dit Cylin skulle åka och övervintra på, så jag väntar tills jag får klara besked.

  • 48 visningar

Gillar

Kommentarer