Hoppa

I går var åkte jag med Emil när han skulle träna. Han se lite slutet av Isabells träning också. Det såg riktigt bra ut måste jag säga. Hennes ponny Metallica hoppade som en kanonkula på LA höjd. Jag satte mig upp på henne mot slutet och skrittade lite, jobbade med hennes bakben. Dem kändes bra, men det var lite motvilligt arbete från ponnyns sida😉.

Emil hoppade som en kanon han också. Inte annat än man blir sugen som vanligt igen. Dock har jag ju inte hoppat ett större hinder på närmare ett år. Hinder räknar jag från 110cm och uppåt. Ja de få hoppträningar jag och Othello har varit på har ju gott bra. Men det är ju inget som ger en någon större tillit till sig själv att man kan övervinna det omöjliga.

I går red jag Othello på eftermiddagen och jag fick en underlig känsla av att allt i det vanligtvis lätta varvet var svårt och allt i det svåra varvet gick lättare. Så jag tänkte att han kanske var lite trött i kroppen då det har blivit lite mer intensiv träning de senaste dagarna, Så i dag fick han en välförtjänt vila. På det igen i morgon om vädret och tiden finns på min sida.

  • 93 visningar

Gillar