Het dag 🌞

Minst sagt varmaste dagen hittills. Natten var ocksÄ varm och jag sov riktigt uselt. Jag Ät lÄng frukost pÄ balkongen och tittade pÄ hÀstarna nÀr de gick och betade grönt saftigt grÀs. Jag Ät kokt Àgg och knÀckebröd.

Jag började med att leta fel pĂ„ grĂ€sklipparen och jag bĂ„de hittade det och lyckades mecka ihop det sjĂ€lv âœŒđŸ». Sedan satte jag igĂ„ng och frĂ€scha upp trĂ€dgĂ„rdsmöblerna lite. I morgon tĂ€nkte jag stĂ€lla dem pĂ„ balkongen. Jag har plockat undan lite och gjort plats för dem i dag!

Att fixa stallet gick fort i dag, eftersom de inte stod inne sÀrskilt mÄnga timmar.

De gillade sin mineralhink. De har sÄ klart vÀlt ut den, sÄ jag fick stÀlla det som var kvar utanför staketet. De fÄr Àta av det som ligger pÄ marken först.

Jag har inte varit ivÀg nÄgot i dag, men i morgon planerar jag att Äka till VÀxjö för att handla lite. Kanske blir det en runda till vislanda. Jag har inte lÀrt mig vart man gör av sorterade sopor, som glas och pant och sÄdant. Det Àr inte riktigt lika synligt som pÄ ön. Emil pÄstod att han sett nÄgot sÄdant i vislanda, sÄ jag fÄr kolla helt enkelt.

Jag Ät pannkakor till lunch i dag. Det var super gott och lagom i vÀrmen pÄ balkongen. Det var 29 grader i skuggan sent pÄ eftermiddagen.

Jag körde ett dubbelpass pĂ„ cykeln i dag och kĂ€nde mig som en ”svett fux” efterĂ„t. Jag brukar kolla lite pĂ„ play kanaler under tiden. Just nu har jag snöat in pĂ„ Playmakers. Det handlar om livet tillsammans med framgĂ„ngsrika spelare inom hockey och fotboll.

SÄ hÀr ser det förresten ut pÄ kontoret med den nya mattan just nu! Det ser kanske lite tomt ut, men vi har inte fÄtt upp nÄgra gardiner och sÄdant Ànnu. Vi kollar ocksÄ efter en soffa som skulle kunna passa oss. Den som vi har nu Àr meningen att den ska vara gÀst soffa.

Vi har vÀldigt mÄnga speglar som skulle kunna bli en bra spegelvÀgg, men vi har inte kommit pÄ vart den skulle kunna passa.

  • 0 visningar

Gillar