Hemmabygge

I dag har det varit stekande värme hela dagen. Jag har inte kommit mig för att göra annat än terräng hinder. Eller något som ska försökta likna hinder i alla fall. På bilden syns det första hemmabygget. Jag prov hoppade i kväll med Lady. Hon hoppade det mer än gärna, så jag antar att det fick godkänt. Jag har börjat på en spets men den är inte riktigt klar. Jag tror att jag får montera ihop den där jag vill att den ska stå, för den kommer inte vara lika lätt att flytta som det första. Jag ska bara bestämma mig för vart jag vill ha den!

Jag är egentligen inte direkt något vidare bra på att bygga. Det blir inte så stabilt och inte så snyggt men det står upp och det går att hoppa över. De håller nog inte i all evinnerlighet heller skulle jag tro. 😊

I morgon är det vardag igen. Även om ingen dag känns som vardag längre. Allt är så nytt för mig ännu. Det känns som om jag kan hinna med att göra det jag vill på kvällen och behöver jag något så finns det i krokarna.

På onsdag är det nationaldagen, hur ska den firas egentligen? Jag kanske borde fixa något! Det där med speciella dagar har jag inte varit ett dugg bra på kan jag erkänna.

  • 136 visningar

Gillar