Hemma kväll

Enda kvällen i veckan som jag är hemma. Jag har några projekt som ska göras i kväll innan jag myser ner mig i soffan, men jag håller bara på med annat hela tiden och skjuter upp till senare. Att göra saker senare är inte riktigt min melodi. Jag är bra att göra saker nu. Vet inte vad som har tagit åt mig......jag är säker på att jag kommer att få det gjort i alla fall.

Hästarna vilar i dag och kommer inte att gå särskilt mycket resten av veckan heller. I morgon är det äntligen dressyrträning igen. Trodde nästan inte att det skulle bli av eftersom jag får jobba över på möte i morgon eftermiddag. Jag rider annars ganska tidigt, tur att någon kunde byta tid med mig!

Det blev genast vackert ute med all vit snö. Jag vet inte hur länge den kommer att ligga kvar bara.

​Jag har lånat ut min sadel (en av Emils CWD) sedan i lördags. Kommer att låna ut den till på söndag eftersom vi kommer hem från fastlandet då. Så jag hoppade i min Amerigo vega i måndags. Den rider jag annars i på unghästarna men jag tycker att den känns rätt bra på lady också måste jag säga. Jag har ju även en Vega dressyrsadel på henne. 

  • 233 visningar

Gillar