hemma igen

Nu är jag hemma igen. Har haft en fantastisk bra helg hos Frida i Örebro. Bio, God mat och massa affärer (vi tog dagen som den kom)!

I dag var lite av en tung start efter att jag endast sovit 4timmar (båten var sen hem). Vi har haft en examination i dag och det gick bra. Jag har städat lite i stallet och grubblat lite på saker runt omkring mig efter skolan. Just nu har jag kommit hem från ridlektionerna som jag håller i numera på tisdagkvällar. Det blev sen kvällsmat.

Jag går i tankar om jag ska sälja en häst eller inte. Beslut är svåra och i bland måste man ta snabba beslut då möjligheten till försäljning kanske inte återkommer på många år. Det är inte varje dag man blir frågad om man har en häst till salu och det hon söker verkar stämma in på min häst.  Samtidigt är det tråkigt då jag och denna häst har hittat varandra bra och jag känner att han gör mig bra. Samtidigt har tanken hela tiden varit att han ska säljas eller bli kvar hela hans liv(antingen eller). Ibland är det svårt att vara hästägare. Jag är även inne i en period i livet då pluggandet går före allt annat, så jag hinner ändå inte med att tävla och träna så som jag skulle vilja. Jag vet ju att vi har många yngre förmågor i stallet som jag kan fortsätta med och åren går fort!

I morgon kommer jag att ringa ett samtal som jag får se vart det leder mig. 😱

Sambuca har vunnit en dressyrtävling LB:2 på 65% i helgen!

  • 58 visningar

Gillar