Hemma

Hemstudier :

Jag har faktiskt gjort nästan allt jag ska. Hinner med lite skolarbete i morgon också. Matematik i förskolan pysslas det med just nu. I morgon ska jag till farfar efter skolan och hälsa på honom, innan jag åker vidare till optikern för att kolla mina linser.

Har varit i stallet och ridit Lady. I dag gick det i galopp i båda varven, men endast höger galopp. Vänster verkar vara den knepiga galoppen. Just nu är jag bara nöjd med att hon förstår att hon ska galoppera när jag säger galopp och galopperar vidare. Men det vore bra om hon kom på kruxet mellan vänster och höger galopp. Jag hoppade en hel bana på henne i trav vilket bestod av två hinder och höjden var= luft mellan bommen och marken :)

Othello fick nya skor och han ska hoppas lite i morgon om jag hinner. Vädret har ju varit strålande och jag ska inte klaga på att det blir mörkt fort. jag hoppas att jag hinner med Othello  i morgon. Jag har ju lånat ut min sadel också....Det är inte så mysigt att rida i Emils sadel som jag får ont i ryggen av!

I morgon ska vi vara i skogen med klassen. Spännande att ha matematik ute. Jag undrar vad vi ska hitta på?

  • 69 visningar

Gillar