Hello

Grattis till bästa lillasyster som fyller år i dag! 🎂 I morgon kommer vi att åka och gratta henne!

Det har varit väldigt tomt här ett tag. Det beror lite på att det har varit en hel del att göra. Därför har jag valt att inte boka in annat än ridning i helgen.

Just nu är jag mentalt inte där jag vill i min ridning. Det finns tillfällen då jag känner mig dålig på det jag gör. Det känns som om jag inte kan något och som om jag inte kommer någon stans. Just nu känns det så. Kanske känner alla så någon gång....

Det är därför viktigt för mig att just nu tänka på allt positivt som händer. Både i enskilda ridpass och utanför ridningen. För att ändra mitt tankemönster. Det som man tänker påverkar ju givetvis allt man gör! Nog om det!

Ponny rackaren har gått två dagar och kommer att gå i morgon också. Hon går bättre och bättre. Det går fort fram när de är små (till ålder, inte till växten). Jag har ridit henne tre gånger i veckan de senaste veckorna. Jag tycker det är lagom för henne och det känns som om jag snart kan prova galopp.

Lady var super stark för mig i onsdags när jag hoppade lite i ridhuset men det kan bero på att hon fick vila både måndag och tisdag på grund av inställd träning och möten. Då har jag valt att trimma dressyr fredag lördag. I dag fick jag henne riktigt avslappnad och fin. Dressyrlektionen fick jag hoppa över i torsdags eftersom det var möte även då. I morgon jobbar vi vidare med dressyr och kanske lite bommar. Oklart om jag kommer att hinna träna på måndag. Det beror på om jag rider kl 20 eller 21.

Kazpian blev riden av Emil i går och av tjejen som provar honom i dag. Han är ung och testar lite i bland men sköter sig bra.

I morgon är en ny dag som vi ska försöka göra till en bra dag.

Längtar till soliga tävlingsdagar!

  • 177 visningar
  • Nära Hemse

Gillar