Helgens klasser

Jag tycker att jag haft skapliga rundor i Södertörn i helgen. Första klassen var väl bäst egentligen med 4fel i omhoppningen. Lite tråkig rivning får jag ta på mig så klart!

Jag var lite nervös över att jag skulle glömma banan igen, men de har jag jubredan gjort en gång i år!

Ledsen över att kvaliteten på filmen blev helt urusel.

Till 110 klassen kändes allt riktigt bra och så går jag in och klantar till det på 1an. Hindret stod lite svårt placerat och var dessutom ett räcke. Den andra bommen skulle inte behövt ramlat om jag suttit upp lite och hållet ut avsprånget lite. Efter hinder nr 7 trampar hon dessutom av sig vänster framsko.

Det kändes ändå som en bra rytm och tempo genom banan. Jag fick dock ligga på henne lite med skänkeln och påminna om att hon skulle vara framme hela tiden. Kombinationen kändes super 👌🏻.

Kovo och lady fick stå i varsitt stall vilket verkade störa Kovo mest. Han skrek hela tiden efter lady. Lady bekantade sig lite med sina nya Box grannar men åt ganska dåligt hela helgen så jag förväntade mig att hon skulle vara lite trött på söndagen. Det kändes riktigt riktigt bra på framhoppningen. Hennes språng blev riktigt bra. Inne på banan fick jag till ett bra flyt och jag kunde slappna av. Vi rullar (surt) ner sista bommen i grunden för att jag försöker hålla in avsprånget lite intill hindret och då blir det lite långt i kombinationen.

Till sista klassen fick lady jättefina knoppar eftersom jag hade lite tid över. I 110 klassen tänkte jag att jag kanske inte skulle klara av att komma runt när jag gick banan. Den var ganska svår som ni kan se. Linje efter linje kom alla hinder snabbt efter varandra. Min känsla var ändå bra och jag hade inte behövt haft tre rivningar känns det som.

Emil hade rentut sagt en usel helg och var ute i alla sina starter.

  • 159 visningar

Gillar