Helgen

I helgen har jag unnat mig sovmorgon och bara tagit dagarna som de kommit. Jag va i Växjö och letade efter present till Emil. Han fyller år på fredag. Det är ju inte det lättaste eftersom han har allt redan. Jag hittade något litet men får nog åka till en annan affär imorgon.

Jag hittade nya stolsdynor till köket, lite saker till katterna och en parfym till mig själv. Inget annat som jag fastnade för. Det känns som om jag bara går förbi allt när jag är i butiker.

Jag har ridit lite hästar mellan regnskurarna idag. Både Rose och lady gick bra. Igår när solen va framme så staplade vi två korgar med ved. Det är mycket ved staplande kvar men det gör vi inte i regnet.

Idag har jag strött upp alla boxar med spån och Adele kom tillbaka från sommarens bete. Allt är som vanligt i stallet igen, alla är på plats.

Jag har bakat pizza och druckit ett glas vin. Lagat matlådor till nästan hela veckan. Skrivit en ny matlista och tittat på em i hoppning och dressyr. Anmält oss till ny tävling, putsat lite förbyglar och krattat hö. Redo för måndag imorgon!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer