Helgen

Det har varit en lugn ledig helg. Jag har bara tagit dagarna som de har kommit. Stallet har också fyllts på med två unghästar. De har varit här tidigare, innan sommaren. Nu ska de fortsättas ridas.

Jag har ridit Kazaro i helgen och Ares har gått i töm. Lady har haft en veckas vila efter en tuff tävling förra helgen. Imorgon ska hon joggas igång igen. Hann med att titta på Linnea när hon red sin häst 👀 mjuk och fin ridning är lätt att se på.

Jag har städat undan en invasion av flugor här hemma. Undrar vart de kommer ifrån. Tyvärr gjorde det inte så stor nytta, eftersom de börjat fyllas på igen!

Två långa sovmorgnar har jag haft. Nu ska jag upp tidigt i veckan och undrar hur det ska gå? Hoppas att få en bra start på en ny jobb vecka.

Jag hade ett konditionspass på cykeln i fredags och i helgen har jag haft två tuffare pass på gymmet. Försöker lära mig bästa sättet att träna 🏋️‍♂️ här hemma. Känns bra att jag slipper springa omkring i skogen när det blir så mörkt och kallt, även fast jag föredrar löpning som träningsform.

  • 93 visningar

Gillar