Helgen

Jag tänkte bjuda på lite bilder från helgen.

Jag tävlade på lördagen och hade två ynka ner i 110 klassen. Fy vad trist det är att känna att hoppningen äntligen börjar funka och så har man ändå ett eller två ner, samma resultat som när hoppningen kändes usel. Det är som vanligt... bara att kämpa vidare.

Här är Ares från en kvällstur i solskenet. Han fick manen fixad när vi gick in i stallet igen. Han älskar verkligen att bli ompysslad. Men att rycka manen är ingen favorit. Jag brukar hålla manen lite längre på Ares eftersom han passar i det.

Vi har haft många projekt under helgen och mycket har blivit gjort, även om inte allt är klart. Spolspiltan kom inte längre än till sockeln som måste ha några dagar på sig att brinna. Hålet till golvbrunnen är på väg i hörnet. Den lilla stalldelen är just nu oframkomlig av alla grejer som är där!

Emil har retat sig länge på hinder högen som ser så skräpig ut. Han tog tag i att bygga en hinder vagn i dag. Det kommer bli bra när den är klar. Lätt att bara koppla på traktorn och samla upp alla bommar när det behövs.

Emeline bytte till sommardäck på transporten som ska säljas. Vi ska bara rusta upp den lite innan den är klar. Emeline hade också med sig superfina presenter som tack för att hon fick bo här när hon hade praktik. Ett fårskinn och bubbel.

Jag har gått med trimmern efter att pappa klippt gräsmattan. Mer än välbehövligt nu när allt växer så att det knakar. Jag har också tagit hand om en hel del ogräs (igen), tar det aldrig slut?

Jag har även passat på att laga mat och baka när det varit folk här. Två sorters rabarberkaka, mums! Längtar redan till att mamma och pappa kommer hit nästa gång igen. 💓

  • 104 visningar

Gillar