Helgen

Wow, jag har lite att berätta. Jag har ju inte bloggat på flera dagar, det beror på att jag har haft fullt upp. Jag har ridit mycket i helgen och det känns bra att ha ridit igenom lite hästar!

Ponnyn har gått fredag, lördag och söndag. Jag har hoppat upp på henne själv och travat henne själv alla gånger. Det känna bra att hon redan har kommit så långt!

Kazpian har gått fredag, lördag och söndag. Han kändes lite lat i fredags så jag red bara lite i skritt och trav. I lördags var han mer framme och jag galopperade även lite. Jag fick honom i fin form när jag använde benen lite mer. I dag har han blivit provriden.

Lady har också gått lördag och söndag. En vända i skogen blev det i lördags. Det är inte de mest avslappnade passen ute i skogen. Men rätt bra att göra något annat. Tyvärr är jag lite nojig när det gäller trafiken. Lady är tvärsäker i trafiken men bilar som kör om en kör fortare än de man möter. Alla i trafiken är inte lika försiktiga, även om många håller avstånd och kör sakta. Lady är lite het och taktar gärna på vägen, hon har svårt att slappna av. Att hon gör så är nästan det bästa för att trafiken ska sakta in(sorgligt nog). I dag blev det lite jobb i ridhuset. Jag har inte hunnit klippa henne och det märks att det behöver göras. Hon har björn-päls och blir svettig.

Ares har inte fått gå något alls som planerat, men jag tänker att jag hinner med honom också så småningom!!

I fredags fyllde jag år och hade lite besökare på kvällen. Jag bjöd på pizza och tårta. Blommorna fick jag av Camilla och en toppen bra väst fick jag av camilla, per och Emeline. Pappa var också med så klart. Han hade med sig presenter från honom och mamma men även farfar.

I gårkväll firade vi Emelines 20 års dag. Hon fyllde år i tisdags. Vi missade Ryttargalan men fick träffa massa människor ändå. Vi trängde ihop oss 17 personer i deras sal. Jag kan inte säga vad Emeline fick av oss, eftersom hon inte har fått det ännu. Leveransen kommer förhoppningsvis i veckan. De skulle ha kommit i fredags tråkigt nog.

Vi kalasade så klart på något som camilla tillverkat. Hon har nog slagit världsrekord i smörgåstårta skulle jag tro. Den gick inte åt helt, så vi åt det sista till lunch i dag!

Nu ser jag fram emot den sista jobbveckan denna månad. Februari brukar gå fort sedan.

  • 242 visningar
  • Nära Hemse

Gillar