Helgen

Vilken häst helg jag har haft. I går han jag med fyra hästar och debut i LA dressyr för en av dem. En annan satt jag upp på för första gången i går och satt även upp på henne i dag.

I dag åkte jag på hopp träning i Sjonhem för Micke Greveback med lady. Många nya tips och jag måste så klart jobba med mig själv. Jag måste jobba lite hårdare mellan hindren, få upp hennes huvud och sätta henne mer på bakdelen. Sista rundan jag gjorde på 110 kände jag stor skillnad och jag är super nöjd med den feedback och tips jag fick.

I vinter ska jag försöka hitta ett lite skarpare bett att trimma henne på, så kanske jag kan komma tillbaka till det träns bett som jag trimmar på just nu. Framför allt ska jag försöka stärka hennes galopp och växlarna där i både dressyr och hopp syfte.

Mamma och pappa kom på besök i eftermiddag och hade med semlor som jag har varit så sugen på länge!

Jag visade mamma och pappa Ares tand som han har tappat. Jag är inte vidare bra på hästars tänder, men den låg utanför hans box en dag och han är en riktig tand tappare. När han var 2,5 år såg han ut som sju världskrig i munnen. Jag och Emil trodde han råkat ut för något slag och ringde veterinären. Hon lugnade oss med att hästarna oftast tappar framtänderna i den åldern (inget vi märkt av på tidigare hästar). Det här var ju ingen framtand men dock en mjölktand!

  • 167 visningar
  • Nära Hemse

Gillar

Kommentarer

johanssonmartina
johanssonmartina,
Coolt ändå att få se på nära håll hur tänderna ser ut haha!
nouw.com/johanssonmartina