Helg

Känns som om jag skriver tävlingshelg i rubriken varje helg. Ja vi tävlade i lördags, vi tränar på att tävla och det går bättre och bättre. Tyvärr hade vi stolpe ut båda två denna tävlingen också. Jag gjorde bort mig på sista linjen och hade två rivningar för mycket. Emil hade ett ner i sin omhoppning. Snart sitter det! Tävlingen va i Tingsryd och v-plast sponsrade alla klasser. Vi gillar deras produkter och köpte med oss lite hem. Ni kommer att få se, bland annat en bra lösning som ännu inte börjat säljas.

I dag har jag haft bra flyt på dagen. Storstädning eftersom det har varit stek hett utomhus. Ni vet sån städning man inte gör varje gång man städar. Tvättar alla dynor i soffan så den blir som ny, dammsuger i alla kökslådorna och skafferiet. Katten hittar sin favoritleksak bakom soffan, saker man inte viste fanns kommer fram.

Har handlat sånt som saknas också. Att handla är inte det roligaste som finns tycker jag. Men det måste göras, maten och toapappret tar ju slut annars. 😂

Har också hunnit rida tre hästar. Filmade en av dem som håller på att hoppas in. Sedan en joggingrunda i kväll när det blivit lite svalare. Benen och konditionen känns starkare nu. Jag har pressat mina rekord ett tag nu, så i dag blev det bara en lugn runda på 5km.

Myskväll i soffan väntar!

  • 84 visningar

Gillar