Helg 🐣

I dag vaknade jag sÄ klart vid halvsju. Bara för att man Àr ledig. Sedan har jag tagit dagen som den kommit. Innan lunch skrittade jag lite pÄ rose och konditionstrÀnade Ares. Det Àr bra (för min del)att komma upp i tempo inför morgondagens terrÀng start. Ares ska inte tÀvla sÄ han kunde fÄ jobba ett lite mer anstrÀngande pass.

Lunch och kvÀllsmat ute i dag. PÄsklunch med sill och Àgg. KvÀllsmat med silltÄrta sÄ klart!

Jag tog sedan bort alla hinder frÄn ridbanan för att rida dressyrprogram. Lady kÀndes helt okej. Jag har inte funnit reglaget helt efter att Göran var hÀr och gjorde underverk. Efter det blev det nÄgra varv i skritt pÄ Adel, Linneas unghÀst.

BestÀmde mig i dag för att det blir tÀvling i morgon. Jag har varit tveksam eftersom hon inte har kÀnts som hon brukar. Men i gÄr och i dag va hon mer sitt vanliga jag och jag kan sluta inbilla mig saker. Jag förstÄr inte varför jag alltid hamnar i sÄnna tankar?

Nu Àr det mesta packat och tvÀttat. Lady stÄr badad och knoppad i boxen. I morgon Äker vi kl 03.15. Jag vet, hur tÀnkte jag dÀr....? Minst tvÄ och en halv timme att köra. Jag talade om det för Emil vid ett noga valt tillfÀlle om jag sÀger sÄ!


Undrar om knopparna hÄller sig bra till i morgon!

  • 90 visningar

Gillar