Helg

I dag började dagen riktigt härligt med en skritt runda i skogen tillsammans med Linnéa som hyr Stallplatser hos oss. Hon visade mig en liten skritt runda. Vet inte om jag hittar själv. För mig ser allt likadant ut i skogen, träd och sten över allt. Både Lady och jag tyckte att det var alldeles lagom mysig start på denna varma dag.

Efter lite småfix i stallet och hagarna så blev det pannkakas lunch. Jag och Emil gav oss sedan iväg på dagens tyngsta uppdrag. Vi hämtade två nya boxar till stallet. Vi fick nätt och jämt in allt i den stora trehästars transporten. In kom det men ut kommer det en annan dag. Det var svettigt och tungt, så det behövdes inget gym pass i dag!!

I stallet har vi åtta boxar men det får plats flera. Tanken är att börja med att sätta in en box till så att vi får nio boxar. Stallet är som uppdelat i två delar. Den ena delen är det sex boxar och i den andra två, snart tre boxar.

Kvällens fix kommer bestå i att ta ner lite av dessa rep. Det sitter rep som lister i taket på övervåningen. Vi tänkte nog byta ut det till andra så småningom, men jag tänkte att jag skulle börja med att ta ner de som sitter där.

De här två hästarna går fortfarande i trädgårds hagen, men de kommer snart att få flytta ut i en hage bakom stallet. Än så länge så har jag bara mina hästar här. Emil har inte flyttat sina hästar ännu. Planen är att de ska komma inom de närmaste 14 dagarna tror jag. På onsdag kommer Emil med vår traktor och nästa vända blir några hästar!

  • 92 visningar

Gillar