Helg?

I dag känns det nästan som helg för mig!! Upp kl 05 för att vara i stan på tentan till kl 08. Äntligen en del av denna kurs tentad bara andra halvan kvar!! Jag satt nästan 4 timmar så jag var slut när jag kom hem men bestämde mig ändå för att röja upp livet. Efter en tentaperiod är ju allt upp och ner. Kylen tom och huset ser ut som om det varit obebott i två år snarare än två veckor. Man går bara efter mat och sovklockan innan tentan är gjord!

Så nu har jag två dagar kvar av denna vecka och jag tänkte vara ledig. På måndag börjar andra delen av kursen vilket innebär lika hårt jobb igen.

I helgen har klubben dressyrtävling och i kväll har vi möte... Jag ska försöka gå efter min plan gällande denna helg, det återstår att se om jag lyckas efter kvällens möte. 👌

I kväll firas det med pizza (vad är det att fira egentligen men med ett tomt kylskåp och dålig motivation till att hitta på någon mat så får det gå). I morgon ska förrådet fyllas på och en sovmorgon känns som om jag har gjort mig förtjänt av.

Nu bär det av mot ridhuset för möte!!

  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer