Helg

Hej igen! I går kväll hade vi Frida och Tobbe på besök. Vi åt mat och pratade en massa hela kvällen. Det var super mysigt, hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi träffar dem igen.

I dag hade jag en lång sovmorgon och jag har haft en "ta dagen som den kommer dag". Det har ju egentligen varit tävlingar i helgen som jag var sugen på att rida, men eftersom jag kom hem i onsdags och vi hade lite akupunktur på hästarna i torsdags så fick denna tävling gå bort.

I dag gjorde jag första ridpasset hemma efter min resa. Jag kände bara lite på alla gångarter eftersom lady har haft några dagar ledigt efter två veckor intensiv träning! För mig kändes det lite ovant att rida på hemmaplan igen.

Jag gör ett test på hästarna just nu för att försöka få bort styng flugorna. Jag läste på hippson att kyllera kunde ta bort äggen och hålla flugorna borta från att lägga nya ägg. Vi får se, hittills har det inte givit något resultat efter två dagar med gnuggande och gnidande. I och för sig så hade jag en gammal burk med torr lera som jag blötte upp, men det ska nog inte ha någon större betydelse. Tänkte prova en vecka och se om det är värt besväret!

  • 134 visningar

Gillar