Helg

Det är så mycket helg det bara kan bli just nu, för utom att jag vaknade långt innan klockan ringde i morse så sov jag otroligt bra i natt. Stallet fixades på förmiddagen och tre hästar hanns med. Lady fick gå i skogen i dag igen, det beror på att ridhuset var bokat hela dagen och det är alldeles för kladdigt att rida hemma på gården. Det gick okej, men jag skulle vilja jobba henne lite mer än i skogen. Hoppas på att få till ett dressyrpass eventuellt i morgon kväll om ridhuset är ledigt. Annars lär det bli skogen hela veckan lång. Det behövs ju tränas på det me, så inget ont i det!

Ares stod näst på tur och han fick trava md mig på ryggen i dag. Denna gång var det meningen att han skulle trava, han blev inte skrämd som förra gången då det blev lite trav trotts att det inte riktigt var meningen. Jag satt även upp på Kazpian för första gången ute och det var som väntat inga problem. Jag började med att hänga 10 m och sedan satt jag upp direkt. Jobbet i början med de yngre hästarna är inte så roligt, det är sedan när man börjar kunna få styrfart som det roliga börjar.

Just nu har jag kommit ur duschen och ska sminka mig för en tjejkväll. Inte varje kväll det händer, men nu är det en helg full med vänner. Jag tar bussen till visby kl 17.25 och sedan får jag se vart det bär av efter lite mat och vin. Jag hoppas på en bra kväll!!

Får hoppas att det inte blir allt för sent så att jag hinner med lite mer saker i morgon. Att göra listan skjuts hela tiden framåt. Som tur är rullar det på som vanligt ändå!!!

  • 194 visningar

Gillar