Hel helgHar jobbat på klubbens tävlingar hela helgen. På lördagen var jag banchef och på söndagen domar sekreterare. Jag har även fixat en massa runt omkring tävlingen med anmälningar osv. ska avsluta denna tävling i morgon med det sista arbetet och ska påbörja dressyrtävlingen vi ska ha om två helger.

Isabell hade en fin runda i LBn med Metallica. Felfri och tvåa med en sekunds marginal. Emil hade fina rundor med båda sina hästar. Kimmozabe hoppade riktigt bra i både 100cm och 110cm, Chex gick runt med fyra fel i 110cm klassen. Chex och Metallicas första starter för i år. Kimmozabe har startat tidigare i år.

På fredag ska jag tävla och på söndag ska jag ha lite teori med några klubbmedlemmar igen. Jag hade det första tillfället i gårkväll efter tävlingarna. 12 timmar på tävlingsplatsen blev det!

I dag har jag fixat stallet och haft in Cylin för att hon inte ska känna sig bortglömd. Hon ska få vara med på ett teoritillfälle också. När det ska knoppas och fixas. Så känner hon sig lite mer tillfreds.

Bilen fick en tvätt också! (den verkar ha självläkt)

I eftermiddag ska jag och Frida till Hoburgen och strosa lite! En ledig dag i påsk i alla fall. I veckan går jag i skolan på förmiddagarna och har mindre skolarbete på eftermiddagarna. Har bokat en tid vid naprapaten på torsdag. känner att det behövs. På fredag tävlas det.

I kväll ska jag hoppträna med Othello. Rider i stället för Hanna.

Emil och Othello.

 

>
  • 60 visningar

Gillar