Hej hopp

I natt kom jag hem runt kl 01. Gårdagens middag var bra men det blev inte att jag gick med ut efteråt. Nu är jag förskollärare.

I dag har jag och Emil varit i ridhuset och ridit. Ridningen kändes bra i dag.....jag har tampats med lite dåligt självförtroende under en längre tid. Framför allt tyckte jag att galoppen kändes bra. Jag ville verkligen försöka rida lite på Ares också men det gick helt enkelt inte eftersom det är för mycket is över allt. Jag vill ju inte riskera att han halkar!

I eftermiddag har jag varit i Klinte och grattat pappa som fyllde år i fredags när jag satt hemma och skrev prov. Det blev tårta! Nu ska jag slappa en hel kväll framför TV:n efter att ha haft mycket att tänka på och att göra under lång tid. Jag har städat bort julen i dag. Plockat bort jul ljustaken och alla tomtar. som har spridit ut sig i huset! Jag har knölat i mig lite soppa och bullat upp med filt och godis i kväll. Jag ska bara njuta lite av att ha klarat av en utbildning. I morgon börjar en vecka med många nya saker, ett nytt kapitel öppnas i mitt liv!

  • 43 visningar

Gillar