hej

Fick ett sms från Sambuca i går att han hade börjat få det lite hett om öronen då hans ryttare börjar bli jätteduktig på att rida honom. Han verkar tycka att det är lite jobbigt 😉.

Jag fick en massa fina bilder och även en film på honom när de hoppar. Det syns att dem kommer att gå långt tillsammans. Det är inte varje dag man hittar en bra köpare till de hästar man säljer.

Jag förstår att man som köpare kan tveka när man vill hitta den rätta hästen eller ponnyn. Men jag förstår inte varför man tvekar om allt känns rätt. kändes allt rätt om jag provade en häst eller ponny skulle jag inte tveka en sekund. Men börjar man som köpare tveka redan innan man låtit besiktiga hästen/ponnyn om det kanske skulle kunna vara eller bli något fel på hästen och det inte skulle finnas något som tyder på fel. så blir det svårt att hitta rätt. Då kommer man att fortsätta tveka och tveka. Det kanske dröjer massa år innan man hittar rätt och då kanske man redan har gått miste om sin dröm ponny eller häst som kändes så bra......fast det kunde kanske bli fel på den!!

Jag är i alla fall nöjd över att jag hittat så pass bra köpare till Sambuca som jag gjorde. Jag vet att han har det kungligt där han bor och jag vet att de gör allt för honom. Så såsmåningom kommer han att göra allt för dem. Det fans inte en tvekan från deras sida. I alla fall inte utåt :) och jag kommer aldrig ha dåligt samvete att jag sålde honom till dem.

Jag kunde inte somna i gårkväll för att jag tänkte så mycket på honom. Det är roligt att ha ponny men även jobbigt i bland. Jag tror dock att fördelarna väger tyngst.

Här har ni Sambuca och Tuva!

  • 101 visningar

Gillar