Hästigt

I dag har jag haft en riktigt hästig dag. Det började med sovmorgon eftersom veterinären skulle komma på förmiddagen och då skulle alla hästar ändå stå kvar inne.

Veterinären kollade tänderna på 6 hästar. ID kontrollerade två fölungar och kollade på en knöl som min tvååring har. Jag gillar (värderande jag vet) vår veterinär, hon är verkligen en hästmänniska.

När veterinären åkte mitt på dagen så fixade vi stallet med mockning och allt vad det innebär. Sedan var jag hemma en sväng och eldade. För er som har lyckats undgå det, så bor inte jag och Emil på samma ställe som vi har hästarna, även fast man i bland kan tro att vi bor där. Vi är i stallet rätt ofta!!

Isabell kom lagom när vi tagit in alla hästar. Hon fick rida lite på ponnyn. Hon tyckte att ponnyn kändes stor, jag som tycker att hon är liten....

Vi åkte till ridhuset i kväll med Lady, Ares och Kandido. Ares hade minsann samlat på sig en massa energi som rökte knappa 15 min. När unghästarna har slut på bensin så är det slut. Ares va i alla fall mycket mer framåt och positiv sedan han var med i ridhuset sist. Galopperade inte i dag eftersom han inte riktigt va på ett ”sköta sig som matte vill” humör utan ville mest busa runt. Så han fick trava runt lite och öva på andra saker. Tror att han kanske ville visa upp sig för Isabell 😊

  • 199 visningar
  • Nära Hemse

Gillar

Kommentarer

emeliestu
emeliestu,
Vilken fin bild!
nouw.com/emeliestu