HästägareHar nu mera tre hästar som jag äger😉.

Så här i vintertid(grått väder utan snö) är det lätt att dra på sig förkylningar. Men jag tycks ha kommit på ett knep som förebygger till viss del. Nej jag vaccinerar mig inte! Jag tar C eller D vitamin under små perioder och i små mängder. c vitaminer är en brustablett som jag dricker ca varannan morgon eller när jag kommer ihåg. Den hjälper till att stärka immunförsvar. Jo jag äter apelsiner och mandariner men brustabletten ger den sista lilla kicken.

D vitaminen är en tuggtablett som man inte ska äta för mycket av. D vitamin kan man nämligen få för mycket av i kroppen. Jag brukar endast börja tugga på dem( en om dagen) när jag känner mig förkyld eller börjar bli förkyld.

Detta med vitaminer är något som jag endast använder mig av under denna mörka period på året. Jag tror egentligen inte på att äta en massa tillskott. Jag tror på att tänka på vad man äter och varför. Men jag märkte att detta gjorde susen förra vintern. Kanske bör jag välja lite nyttigare mat.... Jag som aldrig handlar mat😉.

  • 48 visningar

Gillar