Här byggs det

Det blev ingen kamera med i går, men i dag har jag haft den framme en stund. Så jag tänkte att jag skulle bjuda på några bilder från i dag. Hoppade bra gjorde Othello i går i alla fall. jag vågade till och med höja upp det ena räcket på 110. Så det kändes bra. Dock blir han lite övertänd när han ska hoppa i ridhuset. Det blir lite extra skoj då tycker han och vill bara kasta sig på alla hinder!

Blommor som jag har fixat till KM hoppningen i morgon. Man kan ju hoppas på att få hem en själv ;) Köpte några blommor och några har jag tagit från Camillas trädgård.

Här byggs det lösdrift! Lite märkligt att vi inte har haft någon tidigare..... Men jag och Emil hjälptes i alla fall åt att riva bort den gamla svinstian😊. Just nu håller Per (Emils pappa) på att ta ned några träd och fylla upp marken. Det ska bli ett stort tak dit hästarna kan gå och ställa sig under. Det blir i vår skogshage där de yngre hästarna oftast brukar gå.

Bushästen Ares brukar jag vara ute och hälsa på varje dag. Han blir lika glad när jag kommer varje gång! Vist syns det att han börjar bli mörk! Kolla på frambenen....

  • 134 visningar

Gillar