Händer grejer

Det har hänt mycket i dag, vet inte vart tiden tog vägen. Cylin fick en ny kompis i dag. Blixtras mamma Åska flyttade in i deras hage. Så nu går de tre där nere i Alva och växer på bredden.

Jag red Othello en snabbis mitt på dagen och putsade grejer till i morgon. Jag hinner dock packa och schamponera i morgon. Jag hade tänkt att schamponera i kväll, men han kom in med en decimeters lerinpackning som jag tänkte kunde torka till i morgon så att det blir lättare att få honom ren.

När jag kom hem i kväll gick dragkedjan sönder i min ridstövel.....tävla barfota i morgon utan varken sko, schapps eller stövlar. Messar Hanna i panik och får låna ett par av henne som tur är. Nya stövlar eller ny dragkedja?

I eftermiddag har jag varit i Mulde och byggt bana samt fixat i ordning till helgens tävling. Det var mer än ett år sedan jag var med och tävlade på "hemmaplan". Förra året jobbade jag på alla klubbens tävlingar, samt startade endast Othello ett fåtal tävlingar. Så det ska bli roligt och jag hoppas på att jag orkar rida!

  • 52 visningar

Gillar