Granskning

Jag kan knappt tro att det är sant, men i dag skickades examensarbetet in för granskning. Nu gäller det att förbereda sig inför kommande ventilering och eftersom denna kurs snart är slut så gäller det att börja återta konditionen som halvt (läs helt) har försvunit. Efter att arbetet var inskickat tog jag en härlig runda i skogen med Lady. Det var ett tag sedan jag red henne där så hon var lite "på" om man säger så. Jag ska försöka hinna med en runda i morgon förmiddag igen om jag hinner, jag ska nämligen på ett viktigt möte mitt på dagen!!

Jag tänkte också att jag skulle försöka hinna till stan och köpa julklapper under eftermiddagen. Jag brukar i vanliga fall vara klar med alla julklappar innan december månad. Det känns som om jag ligger lite efter i år. Varför är det alltid så mycket att göra innan jul. Hur mycket kan man tränga in innan året är slut? När jag ser i min almanacka inser jag också att jag måste köpa en ny, eftersom min är full!!!

Nu ska jag ut och jogga med värsta träningsverken som egentligen beror på att jag inte suttit still vid datorn de senaste två dagarna. Jag har typ rört på benen och inte på fingrarna.


Egentligen skulle jag velat vara katt....jag kunde ta dagen som den kom, ligga i knän och sova eller hoppa på höloftet.

  • 88 visningar

Gillar