Godmorgon

Ja i dag är det onsdag och förhoppningsvis första dagen på lite sommarledighet. Jag har lärt mig att man inte ska ropa "hej" för tidigt så jag hoppas i alla fall på ledighet.

På schemat i dag står stall fix, ridning och lite handel. Men Först tänkte jag sova några timmar efter nattens arbete.

Lady ska ridas igenom i dag igen. Jag började introducera byte över en bom i går, så jag tänkte traggla vidare på det. Inte för att hon hade svårt att förstå, hon är så lätt lärd och fattade redan vad hon skulle göra efter att jag bytt varv två gånger. Det är själva hjälpen som jag vill att hon ska fatta så småningom ska jag ta bort bommen. Det händer redan att vi i bland sätter rena byten när vi hoppar osv. Jag strävar efter att hon ska bli lika säker som Othello på att byta.

Othello ska ha denna dag som sin tredje vilodag och ska joggas lite lätt i morgon. Jag själv ska ut och springa redan i kväll. Det har ju inte blivit annat än promenader på fastlandet och här hemma sedan tävlingen för min egen del.

Tänkte tillbringa lite tid vid Cylin också. Hon behöver borstas och friseras om igen. Det drar ihop sig mot slutet av månaden och snart är det 90dygns koll som gäller, då kan man få vara lite fin!! Jag hoppas på att hon är dräktig, kanske för sista gången....

  • 33 visningar

Gillar