GM laghoppning đŸ„ˆ

Individuellt hade jag en riktigt bra runda i 110klassen. Ett hinder ner, men jag var sÄ himla nöjd efterÄt. Rivningen kÀndes ganska onödig och bara en liten tatch.

I laghoppningen (Gotlands mÀsterskapen) höll vi nollan i grunden sÄ att laget lyckades ta sig till omhoppning. TyvÀrr hade jag tvÄ ner i omhoppningen, men lady kÀndes lite trött och dÄ faller bommarna. Det var ju höjning i omhoppningen sÄ det var bara att ta i med de sista krafterna som fanns. Jag kÀnde redan pÄ hinder nr 2att jag var tvungen att driva mer Àn vanligt!

Vi slutade trotts det pĂ„ en andra platsđŸ„ˆfina priser fick vi ocksĂ„. En rosett, medalj, kraft pĂ„se med foderstat och foder broschyrer samt morötter! Tumme upp till detđŸ‘đŸ»

Jag har lite filmer frÄn tÀvlingen som kommer upp senare i veckan. Vi var pÄ tÀvlingen kl 9-15 i dag sÄ eftermiddagen blev lite seg. Fixa stallet nÀr vi kom hem. Packa ur alla saker som vanligt. Sedan sÄg vi lite pÄ vÀrldscup hoppningen innan det var dags att ta in hÀstarna igen. Det blev inte sÄ mycket tid i hage för dem i dag!

Ares och Kazpian har fÄtt flytta in pÄ nÀtterna nu!

  • 147 visningar
  • NĂ€ra Hemse

Gillar