Glada hästar

I dag var de hästarna som jag tog kort på så glada. De brukar vara svårt att få en bra bild med öronen framåt, men inte i dag!

Othello blev riden och duschad efter passet. Jag värmde upp ute på vallen och hoppade sedan en 5,5a på ridbanan där oxern var ca 90-100cm jag behövde inte höja mer, han tog i och hoppade nästan lite väl mycket i alla fall. Avslutade efter 4 språng och kände mig nöjd.

Lady hade en lugn dag i dag!

I morgon får jag lite rid hjälp av Isabell som kommer hit  och hjälper mig att rida lite "stora" hästar. På söndag så lämnar hon sin lånade ponny Metallica till en ny ryttare. Hon ska ha lite rid paus i livet!

Jag ska till Catrin och gratulera henne i morgon mitt på dagen innan Isabell kommer hit! Catrin fyllde år förra lördagen men jag jobbade ju en massa då. Passar på att ta det i morgon när jag är ledig.

Just nu är jag hemma för en liten stall paus. Ska till stallet och göra rent samt släppa ut Cylin och Ares för natten. Det är fortfarande elaka flugor i farten så här dags. Jag släpper ut dem kl 20-21 någon gång. Samtidigt som jag nattar de andra hästarna.

Ares tog en tupplur mitt på dagen precis som jag!

  • 48 visningar

Gillar