Glad Påsk

Vi fick en fin påsk present av Emils familj i dag, en korg med godis i stället för ett ägg. Emeline fick ett ägg som jag har gömt, jag undrar jag om hon kommer att hitta ägget, det tror jag inte. ❔

I dag har jag storstädat här hemma och gjort allt annat vanligt i stallet. Othello fick ett lättare ridpass med nya skor. Oj vad fin han blev om fötterna!!

Vädret är fortfarande uselt i min mening och håller mig därför inne så mycket som möjligt. Jag har haft en liten svag känsla av att jag kanske får migrän snart. Har haft ont i huvudet i flera dagar, sovit dåligt i natt och det gör ont i ögonbrynet över höger öga. Typiska tecken på att migränen kan smyga sig på. Nu för tiden har jag migrän ytterst sällan. När jag var yngre hade jag det mycket oftare men ett tag var det nästan borta helt i flera år. Nu kan det bara dyka upp i bland.

I morgon får vi Påsk besök av mina föräldrar. Det blir först en lång tävlingsdag och sedan äter vi hemma vid mig och Emil men mamma gör maten. Jag hoppas att Isabell kommer med och kan ta lite bilder på tävlingen!!

  • 57 visningar

Gillar