Glad nyhet

Det visade sig i dag på mitt cooper test att min kondition är mycket bra och nästan på en manlig nivå för min ålder. Bra för att vara första försöket med andra ord. Nu tränar jag vidare och gör ett nytt test om ca två veckor (om allt går som det ska) tänkte jag.

Unghästarna har blivit ridna några dagar och de sköter sig riktigt bra! Idag red jag lady efter tre dagars vila. I normala fall brukar jag lägga längre vila än så efter en tuff tävlingsstart men jag ska tävla på söndag igen och behöver rida henne lite inför tävlingen. Det blev ett lättare pass men hon kändes pigg och fräsch i kroppen. Så det blir inte jättemånga pass i veckan, det blir lite mer intensiva pass istället.

Efter kvällens träning så har jag landat på soffan och inte orkat ta tag i ett nytt fönster som jag hade tänkt.... jag sparar på det lite till regniga dagar.

En riktigt glad nyhet är att sniff världens bästa katt kom hem igår kväll. Han har varit på något välbärgat ställe eftersom han va tjockare än när han försvann. Jag tror att han inte har varit hemma på två-tre veckor.

  • 50 visningar

Gillar