Galopp

Så här såg vår majbrasa ut i går. Mysigt och varmt!

Nu har de flesta som varit hos camilla åkt hem, bara två kvar. Det innebär att det har blivit lite mer ridning och fix i stallet igen, inte så mycket pratande med folk. Så jag och Ares har kunnat ta vår första galopp i går. Han är inte så framåt så jag får ligga på honom en hel del. Jag har också övat på att springa upp med honom. Jag har konditionsträna lady och tränat på lite tips från dressyrträningen. Lady känns riktigt fin just nu!

Lady går i sin hage tillsammans med ponnyn just nu. Hon har känts mycket gladare den sista tiden sedan hon fick sin ny kompis. Det ser så härligt ut när hästarna går och myser i solen utan täcken och jag tror att även hästarna uppskattar det vackra vädret. Vi har just nu fyra hästar ute på nätterna men till helgen ska två av dem få komma in på nätterna innan treårstestet för att vila upp sig lite. Unghästarna har känts lite trötta ett tag. 

Jag avslutade med att fetta in sadel och träns innan jag åkte hem från stallet. Sedan tog jag en joggingrunda innan det var dags att ta in alla hästar. Nu ska jag gå ock läsa lite innan jag går och lägger mig. Jag har inte hunnit läsa så mycket i helgen som jag hade tänkt mig men i morgon har jag tänkt att ha en lite lugn eftermiddag, så att jag kanske hinner läsa lite mer i morgon.

  • 130 visningar

Gillar