Fredag

Två hästar från Gotland anlände just för att stå en tid hos oss. En unghäst som ska ridas in och en gammal gubbe. Emil har varit och hämtat hem dem från ön i dag.

Själv har jag gjort de sista förberedelserna till tävlingen i morgon. Hästen är badad och packningen är putsad. Matsäcken är inhandlad så det är bara det sista som ska packas och flätas i morgon bitti.

Själv har jag laddat upp med honung och ingefära vatten i kväll. Det känns som om det kommer något krypandes.....

Dagens ridpass kändes helt okej inför morgondagen. Jag tränade bara på saker som vi är bra på!

Vad brukar ni ha med er på tävling? Denna gången blir det baguett till frukost i bilen. Kycklinggryta och ris till lunch. Sedan bullar och lite godis som onyttigheter. Kaffe och vatten till dryck!

Jag föredrar att ha matsäck med mig istället för att köpa på plats. Det brukar vara bra mat och gott om saker att välja på, men jag föredrar det som jag själv tar med mig.

Första start går kl 10.43 i Hässleholm i morgon sedan gör jag min andra start kl 14.17. Det är en ny tävlingsplats för mig, där jag aldrig har varit tidigare. Jag brukar ju inte vara fullt så aktiv på att åka till dressyrtävlingar som på hopptävlingar. Jag får bara göra det bästa av saken helt enkelt!

  • 83 visningar

Gillar