Fredag

Lite av den där listan som jag la upp i går har redan bockats av, men långt ifrån allt. Det hanns med ganska mycket eftersom jag egentligen hade tänkt att motionera fyra hästar i kväll. Det ändrades ganska snabbt när jag såg att det var alldeles för mycket is över allt. Så jag tog direkt tag i min lista direkt.

  • Panta flaskor
  • Handla
  • Tvätta
  • Anmäla några tävlingar i TDB

Just nu håller jag även på att laga mat och att baka. Jag tänkte att jag skulle sitta och äta framför kaminen i kväll. Hästarna får gå extra länge i hagen eftersom de fick en vilodag. Jag tror att jag har en hel del tid till min lista i kväll eftersom det är lördag i morgon. Då kan man vara uppe hur länge man vill! Jag är bäst på att gå och lägga mig tidigt annars. Det värsta jag vet är att vara trött på morgonen, allra helst när det är dags att gå upp och jobba. Dagen känns så mycket lättare om man är utvilad på morgonen.


Vad ska ni hitta på i helgen? själv tänkte jag försöka mig på att motionera fyra hästar hela helgen eftersom det inte blev av i dag. Jag satte på värmen i sadelkammaren så att allt är varmt och skönt till i morgon. Sedan ska jag fortsätta att göra prylar som står på min lista. Gör ni också listor för att få något gjort? eller gör ni bara listor för att det ska se ut som om ni gör massor, ni vet när man skriver upp saker som kan strykas direkt för att man just gjorde det? 😉I bland har jag helger utan listor. Då tar jag bara dagen som den kommer. Har jag en lista så ser jag till att saker blir gjorda!

  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer