FREDAG!

Konstigt att jag hunnit med andra saker än att bara plugga denna vecka. Jag har hunnit vara i ridhuset och hoppat med Lady. Jag har hunnit haft kräk-migrän en hel kväll (onsdag) och ett besök hos naprapaten i går. Så veckan avslutas på topp kan man säga.

Jag har också hunnit med att testa mina ben lite. Jag mjukstartar med lätt jogging, knappt halva sträckan som jag tidigare sprungit. Jag pratade med min naprapat om mina ben i går och om det blir värre igen så kan han behandla det. Då känns det tryggt att veta vad jag ska göra åt det! Ni som inte vet.....så är det mina benhinnor som har krånglat från och till ganska länge faktiskt. När jag var i Tyskland fick jag ett bra tillfälle att läka dem.

Som sagt så ser mina dagar ganska lika ut för tillfället. plugga minst 9-16 varje vardag och även halva nätterna, de dagarna som behövs. I veckan har det blivit ganska lugnt med kvälls pluggandet i och med att jag inte känt mig bra.

Denna fredagskväll bjuder på Lax-pasta och soff-mys. I morgon är det helg men det lär bli plugg en stor del av dagen då också. Sedan ska Lady klippas och få ett lättare pass på ridbanan (som i dag). På söndag tänkte jag rida i skogen och åka på möten. Jag hoppas på att kunna åka till farfar och Isabell i helgen och hälsa på dem. Det var så länge sedan.

  • 100 visningar

Gillar